fbpx

Edhe vitin e kaluar autobusi i “Durmo Turs”-it ka dalë nga korsia e rrugës

Edhe vitin e kaluar autobusi i “Durmo Turs”-it ka dalë nga korsia e rrugës, ku në Kosovë me datë 08 mars të vitit 2018, gjegjësisht në magjistralen Ferizaj-Prishtinë, në fshatin Banullë autobusi kishte dalë nga rruga.

Autobusi i Durmo Turs aksident në Kosovë 08.03.2018

Kruse Ministria e transportit dhe lidhjes sot njoftoi se “Durmo Turs” ka 18 linja për udhëtim ndërkombëtar dhe 36 shoferë të certifikuar. “Durmo Turs” sipas Ministrisë së transportit ka gjithsej 40 autobusë.

Autobusi i Durmo Turs aksident në Kosovë 08.03.2018

Ndërkaq MPB vërtetoi se pronari i “Durmo Turs” vetës ja kryen kontrollin teknik pasi që përveç agjencisë turistike, Durmish Beluli është pronar edhe i stacionit për kontroll teknik të automjeteve “AMZ-Gostivar”. Beluli sot nuk foli dhe nuk u përgjigj pyetjeve të Makfax lidhur me aksidentin dhe kontrollin teknik të autobusëve.

Lexo gjithçka për aksidentin në magjistralen Shkup-Tetovë në këtë link.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button