fbpx

MI: Është mbyllur përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, bëhet e ditur përmes një komunikate për media, njofton Koha.net.

Mbyllja do të bëhet sipas këtyre datave dhe orareve:15-22 shkurt 2019, mbyllje e pjesshme 08:00-11:00 dhe 13:00-15:3.

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close