fbpx

Facebook-u ka fshirë qindra llogari në Moldavi

Facebook-u ka njoftuar se ka fshirë më shumë se 200 llogari “joautentike” në Moldavi, disa prej të cilave ishin të ndërlidhura me punëtorët qeveritarë, përcjell Koha.net. 

Moldavia do të mbajë zgjedhjet më 24 shkurt përmes një sistemi të ri elektoral, njofton BBC.

Një nga vendet më të varfra të Evropës, është e ndarë politikisht midis fraksioneve pro-perëndimore dhe pro-ruse.

“Edhe pse njerëzit që qëndronin pas këtij aktiviteti u përpoqën të fshehin identitetin e tyre, shqyrtimi ynë manual zbuloi se disa prej këtyre aktiviteteve ishin të ndëlidhura me punonjësit e qeverisë moldave”, tha në një deklaratë në rrjetin social.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button