fbpx

“Edhe ne kemi të drejtë për një jetë dinjitoze”, ekspozitë humanitare për romët e Tetovës

Iniciativa qytetare, e përbërë nga qytetarë të Komunës së Tetovës dhe e përkrahur nga sektori joqeveritarë,  nga Sektori për veprimtari publike i Komunës dhe piktorë profesionistë. në kuadër të  të projektit “Edhe ne kemi të drejtë për një jetë dinjitoze” i cili u dedikohet  romëve që jetojnë në lagjen rr. 29 Nëntori, në Tetovë,  më datë 21.02.2019 e enjte  me fillim në ora 19:00, në  hapësirat e Qendrës Teatrale për Fëmijë në Shkup, adresa: Evlija Çelebija 1, Shkup (Çarshia e Vjetër – objekti i mëparshëm i kinemasë Napredok) organizon Ekspozitë humanitare.

Mjetet nga pikturat e shitura do të dedikohen si donacion për aktivitetet që do të realizohen në këtë lagje. Projekti është i përkrahur nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button