fbpx

Bugatti Chiron Sport shënon 110 vjetorin me një edicion të limituar (Foto)

Viti 2019 ka bërë që të bëhen 110 vjet, që kur Ettore Bugatti e krijoi makinën e parë dhe për të shënuar për përvjetor, do të shfrytëzojë Chiron Sport për të krijuar një edicion të limituar

Për nderim të krijuesit dhe shtëpisë në Molsheim të Francës, edicioni është quajtur ‘110 ans Bugatti’. Gjithçka do të jetë e përfunduar në një të kaltër të veçantë, për të kujtuar makinat e para franceze që ishin të lyera në po të njëjtën nuancë, transmeton Observer.

Sikur eksterieri edhe në brendi të gjitha pjesët metalike janë nga fibrat e karbonit, teksa ulëset dhe pjesët anësore, nga lëkura e përpunuar.

Bazuar në pamjet, mund të themi se ky Bugatti është një vepër arti, ndërsa nuk ka dyshim se edhe do të jetë i shpejtë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button