Shkolla “Maria Kiri”, nxënësit dhe profesorët maqedonas dy ditë e bojkotojnë mësimin pse Nebiu u zgjodh drejtor

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *