fbpx

Interpretimi autentik nuk mund ta heqë “ndalesën” e Supremes për lëndët e PSP-së ku akuzohen funksionarët e BDI dhe VMRO

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *