VMRO Popullore dhe BDC me kandidat të përbashkët në zgjedhje presidenciale, në lojë janë Georgievski, Rafajllovski dhe Trendafillov

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *