fbpx

Për shkak të kësaj, duhet të kujdesemi seriozisht kundër herpesit

Studimi më i fundit, rezultatet e të cilit janë të botuara në revistën Schizophrenia Bulletin, tregoi se ekziston një lidhje midis skizofrenisë dhe virusit Epstein-Barr që shkakton virus të herpesit dhe mononukleozës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *