fbpx

Qeveria e Maqedonisë ka vendosur të hapet ambasadë në Athinë dhe konsullatë e përgjithshme në Selanik

Qeveria e Republikës së Maqedonisë solli vendim për hapjen e ambasadës së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Greqi me seli në Athinë, përcjell Portalb.mk.

Vendimi, siç njoftoi prss shërbimi qeveritar, është sjellë në mbledhjen e sotme të 118 të Qeverisë, në të cilën është sjell edhe vendimi për hapjen e Konsullatës së përgjithshme me seli në Selanik.

Vendimet do të fillojnë të zbatohen pasi të hyjë në fuqi Vendimi për parashtrimin e amendamenteve XXXIII, XXXIV, XXXV, XXXVI nga Kushtetuta e Republikës së Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button