fbpx

Takimi Zaev-Kërstiqeviq: Mirëseardhje për Maqedoninë në NATO dhe mbështetje për të filluar negociatat me BE

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *