fbpx

Në Kopshtin Zoologjik të Shkupit do të hapet “Bejbi Zoo”

Kopshti Zoologjik i Shkupit do të ketë edhe kopsht zoologjik për fëmijë me përmasa më të vogla që do të quhet “Bejbi Zoo”, njofton Portalb.mk.

Në “Bejbi Zoo” do të ketë kafshë të vogla të parrezikshme dhe ku fëmijët në praninë e përkëdhelësit e kafshëve “Përkëdhelësit Zoo” do të munden që në mënyrë më interaktive të njoftohen me kafshët, të luajnë dhe të fotografohen me ta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button