fbpx

Maqedoni, Ministria e Transportit dhe Lidhjeve po përgatit ligj të ri për ndërtim

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve nëpërmjet Regjistrit të Vetëm Nacional Elektronik (RVNE) ka publikuar se përgatit propozim-ligj të ri për ndërtim me arsyetimin se në ligjin ekzistues ekzistojnë mangësi të caktuara në fushën e ndërtimit, njofton Portalb.mk.

Si qëllime kryesore të propozim-ligjit janë të theksuara përmirësimi i zgjidhjeve në fushën e ndërtimit, të drejtat dhe obligimet në ndërtim, përdorimi dhe mirëmbajtja e ndërtimit dhe procedura për miratimin e ndërtimit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button