fbpx

Nuk ekzistojnë dashuri të mëdha dhe të vogla, por…

“Dashuria është një, nuk ekzistojnë dashuri të mëdha dhe të vogla, ekzistojnë vetëm ata qe dashurojnë dhe ata qe gënjejnë se dashurojnë!”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button