Ministria e Kulturës: Ende janë duke u shqyrtuar paraqitjet për Programin Vjetor Kulturor 2019

Programi Vjetor Kulturor për vitin 2019 nuk do të publikohet deri më 31 janar siç premtoi ministri i Kulturës, Asaf Ademi, pasi që komisionet profesionale ende janë duke i shqyrtuar paraqitjet, transmeton Portalb.mk.

“Duam t’ju informojmë, se në këtë moment komisionet profesionale ende punojnë në mënyrë intensive në shqyrtimin e paraqitjeve të arritura në konkurset e Ministrisë së Kulturës për mbështetjen e projekteve me interes nacional për vitin 2019. Duke pasur parasysh numrin e madh të paraqitjeve të arritura në të gjitha veprimtaritë, ju informojmë se rezultatet në lidhje me Konkurset vjetore do të publikohen në mënyrë publike dhe transparente në faqen e internetit të Ministrisë së Kulturës në pajtim me afatin e paraparë”, thanë nga Ministria e Kulturës.

Përndryshe, ministri i Kulturës, Asaf Ademi në takimin joformal me gazetarët që u mbajt më 19 nëntor të vitit 2018-të, njoftoi se në kuadër të Programit Vjetor Kulturor 2019 janë dorëzuar 5000 aplikacione. Ai premtoi se rezultatet do të publikohen gjatë periudhës 28-31 janar të 2019-s.

Nga ana tjetër ministri Ademi ka vënë në funksion numër telefonik: 071 329 040, i cili do të shërbejë vetëm për denoncim të parregullsive që mund të hasen pas publikimit të rezultateve të Programit Vjetor Kulturor 2019, dhe gjatë realizimit të projekteve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button