fbpx

Përskaj Qendrës Sportive “Boris Trajkovski” nesër në rrugë do të ketë vetëm automobilë elektrik dhe hibrid

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *