fbpx

Nxënësit e shkollave të mesme në Greqi e bojkotojnë mësimin, protestojnë kundër Marrëveshjes së Prespës

Nxënësit e 55 shkollave të mesme të provincës greke Maqedonia Qendrore protestojnë sot kundër ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës. Ata i kanë okupuar hapësirat e shkollave dhe e kanë bojkotuar mësimin, transmeton Portalb.mk.

Shumica e shkollave të okupuar ndodhen në Pela, prej tyre 22, ndërsa 11 shkolla në Selanik.

Drejtori arsimimit sekondar në Pela për mediat greke deklaroi se nuk ka dëshmi për ndikim e jashtëm mbas okupimit të shkollave të mesme.

LEXO: Greqi, sot do të votohet për marrëveshjen me Maqedoninë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button