fbpx

Pse duhet t’i japësh një mundësi “djalit të keq”?

“Djemtë e këqinj” janë ata me të cilët shumë vajza nuk do të donin fare të kishin marrëdhënie. Pavarësisht faktit që ndonjëherë janë tëheqës, frika se mos përveç teje kanë edhe një rradhë të gjatë vajzash me të cilat kanë diçka është gjithmonë një arsye për t’i thënë jo këtyre djemve. Ama në këtë artikull duam t’ju tregojmë që këstë situatë mund të sillni në favorin tuaj. Nuk na besoni?

Atëherë hidhini një sy listës së mëposhtme dhe binduni përse duhet t’i jepni një shanc “djemve të këqinj”, shkruan anabel. 

Janë tëreqës

Më kot nuk konsiderohen “djem të këqinj”, ama nuk është vetëm faji i tyre.

Mund të përtosh sa të duash

Po, pasi një djalë i keq nuk e ka zakon t’i lutet një vajze më shumë më shumë seç duhet.

Mund të bësh qejf

Përgjithësisht këta lloj djemsh nuk e kanë ndër mend të krijojnë diçka serioze, kështu mendoje këtë si diçka të favorshme për të bërë qejf.

Nuk ke për t’i lënduar

Fundja, janë të mësuar me sjelljet e vajzave. Kështu që shumë shumë do mendojnë se është karma e tyre që po i godet.

Nuk do të mërzitesh

Është shumë e vështirë të mërzitesh teksa qëndron e lidhur me një djalë të keq, pasi jeta me të është aq e larmishme gjatë gjithë kohës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button