fbpx

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi sot do ta vizitojë Maqedoninë

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Ivan Brajoviq sot do të qëndrojë në vizitë në Maqedoni k do të takohet me kolegun e tij nga Maqedonia, Talat Xhaferi, transmeton Portalb.mk.

Është parashikuar që Brajoviq të mbajë fjalim edhe para deputetëve të Kuvendit të Maqedonisë dhe më pas do të pasojë takimi edhe me Liljana Kuzmanovska dhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin e Malit të Zi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button