fbpx

Nuk ka as këmbë, as duar, por ka një zemër gjigande!

Nick Vujicic të prek me historinë e tij. Ai vjen nga Australia dhe na dërgon një mesazh mjaft të fuqishëm për jetën. Ka lindur pa gjymtyrë, por bën një jetë mëse normale. Pasi zemra e tij e madhe dhe vendosmëria që kishte, e ndihmuan që t’ia dilte mbanë, për të jetuar.

Ai u dashurua, u martua me të dashurën e zemrës së tij dhe jetojnë një jetë të qetë.

Nick udhëton në shumë vende të botës, ku inspiron frymëzim dhe kurajë për njerëzit. Edhe pse mund të na duket i vogël në shtat, në realitet është gjigand, me gjithë këto arritje të tij personale.

Forca e shpirtit buron tek ky njeri, duke e bërë të duket para syve tanë… hero!

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close