fbpx

Filipçe: Afati dhe cilësia e vaksinave janë në rregull, dënim për kompaninë farmaceutike që ka bërë gabim me deklaratat

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *