Ndryshimet kushtetuese, Haradiaj: Përgëzoj Zaevin për vizionin e dëshmuar properëndimor dhe shqiptarët në Maqedoni

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *