fbpx

Maqedonia për herë të parë në Berlinale: Pjesëmarrës dy aktorë shqiptarë

Maqedonia për herë të parë gjatë këtij viti do të marrë pjesë në njërin prej festivaleve më të rëndësishme të filmit “Berlinale”, njofton Portalb.mk.

Pjesëmarrës do të jetë filmi Gospod postoi, imeto i’ e Petrunija” (Zoti ekziston, quhet Petrunija) i Teona Strugar Mitevska, ndërkaq në të luajnë edhe dy aktorët shqiptarë Xhevdet Jashari dhe Bajrush Mjaku.

Përveç tyre, në film luajnë edhe: Zorica Nusheva, Labina Mitevska, Simeon Moni Damevski, Suad Begovski, Violeta Shapkovska, Stefan Vujisic, dhe Andrijana Kolevska.

Përndryshe, filmi është bashkëproduksion mes Sllovenisë, Kroacisë, Maqedonisë, Belgjikës dhe Francës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button