fbpx

Victor Hugo: Parajsa e të pasurve

“Nga ferri i të varfërve është bërë parajsa e të pasurve”

Victor Marie Hugo ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i Romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX.

Lajme të ngjashme

Back to top button