fbpx

Reshjet e borës, ndalesë për qarkullim të kamionëve në Qafë Thanë dhe Mavrovë

Komunikacioni në rrugë shtetërore zhvillohet me rregull, por ndalesë kanë mjetet e transportit në rrugën Mavrovë – Dibër dhe Qafë Thanë, njofton Portalb.mk.

Borë është duke rënë në Kodrën e Diellit, Mavrovë, Dibër, Ohër, Strugë, Kërçovë dhe në vendkalimet malore Strazhë, Bukovë, Gjavatë, Plletvar, Presekë dhe Zheleznec.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë rekomandoi që të udhëtohet me shpejtësi të përshtatshme me kushtet atmosferike, duke respektuar shenjat e komunikacionit dhe duke vozitur me vëmendje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button