fbpx

Sfida e internetit, yjet shqiptarë hapin portofolët, tregojnë paratë

Është një sfidë e re, e nisur rishtaz por që po jep efekt: disa nga Vip-at i janë përgjigjur pozitivisht “ftesës“ për të treguar sa para kanë në portofol në ato momente. Janë vetë te famshmit ata që nominojnë njëri tjetrin. Sigurisht, ka dhe nga ata zgjedhin ta anashkalojnë sfidën, por të tjerët, nuk e kanë pasur problem të tregojnë publikisht portofolin, shkruan Bordo.al. Ja disa prej tyre:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button