fbpx

Gjërat që duhet t’i bëni me patjetër një herë në jetë

Kur ju keni plane për jetën, ajo gjithmonë është më e mirë, e më e lehtë.

Disa nga to duhet t’i realizoni para të 30-ve, kur jeni në moshën tuaj më të mirë, transmeton Klan Kosova.

Ju nuk duhet të keni miliona për të bërë disa veprime që e pasurojnë jetën tuaj dhe që përgjithmonë do të mbesin si përvoja të paharrueshme.

Vizitoni një vend ekzotik – aty ku do të ndjeheshit si në qiell.

Blej bileta për një festival të muzikës, dhe shijojë plotësisht atë.Image result for exit festival

Vraponi në një gjysmë maratonë.
Image result for half marathon

Bëni not një herë në jetë duke qenë lakuriq.

Mësoni të gatuani – së paku një herë impresiononi seriozisht familjen dhe miqtë.Image result for tavoline me ushqime

Studioni trungun tuaj familjar – nuk jeni të vetëdijshëm se çfarë do të zbuloni.
Image result for family tree

Provoni të hidheni nga lartësitë, ose edhe me parashutë.

Kaloni një natë në një qytet të panjohur me njerëz të panjohur – vallëzoni deri në agim.Image result for pend a whole night at a party in an unknown city, and dance until dawn

Mësohuni të bëni kokteje.
Image result for koktej

Merre një herë mikrofonin në ndonjë bar të karaokeve dhe këndoni ashtu siç dini.Image result for karaoke

Provoni gjithsesi të zhyteni.

Edhe nëse ndjeheni i humbur në ndonjë udhëtim s’ka rëndësi – shpesh kjo është pjesa më e mirë e një udhëtimi.Image result for pushime ne Milano

Pushtojeni një bjeshkë, jo domosdoshmërishtë duhet të jetë Mount Everest.Image result for mount

Kaloni një natë ose edhe dy nën qiellin e hapur me plotë yje.

Shkoni në një kurs dhe mësoni diçka të re – do të jetë përvojë e jashtëzakonshme.Image result for filigran

Zhvillojeni vullnetarizmin.
Image result for Volunteer

Gjejeni dikë që vërtetë do të ju dashurojë.
Image result for dashuri

Udhëtimet me ture dhe njerëz të panjohur mos të ju frikësojnë. Provojeni 🙂Image result for udhetoni me shume njerez

Shkoni në një ngjarje të madhe sportive si Kupa e Botës, Olimpiada, një kampionat kombëtar.

Image result for kupa e botes

Merrni me qera një shtëpi pushimi me njerëzit që nuk i njihni – krijoni miq të rinj.Image result for hostele

Leni gjithçka për një ditë ose edhe një javë të tërë. Jeni vetëm me veten.Image result for udhetoni vetem

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button