Merkel do ta vizitojë Athinën, do të bisedojë për Marrëveshjen e Prespës me Ciprasin, Pavllopullosin dhe Micotakisin

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *