Shoqëria e spektaklit dhe diktatura e banalitetit

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. I dashur Profesor Salajdin Salihi, ju pergezoj per keto shprehje koniciane me te cilat vleresoni kohen e sotme te tranzicionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *