fbpx

Foshnja e parë në Tetovë në vitin 2019, është djalë

Foshnja e parë e lindur për vitin 2019 në Tetovë është djalë, i cili është emëruar Anik.

Ai ka lindur në orën 00:45 me peshë prej 3.2 kilogram dhe gjatësi 50 centimetra.

Komuna e Tetovës edhe këtë vit ka ndarë shpërblim për prindërit e foshnjës, në vlerë prej 40 mijë denarëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button