fbpx

Ushqimet që sjellin ters në tavolinën e Vitit të Ri

Kur vjen puna në shtrimin e tavolinës së  Vitit të Ri, të gjithë ata persona të cilët besojnë shumë nëpër supersticione sikur nuk u shkon ndërmend se cilat janë ato ushqime të cilat sjellin ters nëse shtrohen në tavolinën e vitit të ri ama kjo nuk do të thotë se këto bestytni nuk ekzistojnë pasi kanë vite që ekzistojnë nëpër kultura të ndryshme rreth e rrotull botës. Nëse edhe ju jeni një person që besoni në bestytni atëherë këtoi gjëra të listuara më poshtë nuk duhet ti konsumoni nëse dëshironi që 2019-ta të jetë një vit i mbarë për ju, shkruan Bordo.al.

Mos konsumoni ushqim që përmban krahë si pula pasi besohet se fati i mirë do të floturojë nga shtëpia juaj.

Edhe pse mund të duket e çuditshme mos dhuroni majdanoz pasi do t’ju ndjekë fati i keq gjatë gjithë vitit.

Pjatën e vitit të ri mos e përfundoni të gjithë pasi nëse pjata është e mbushur edhe vitin tjetër do të keni bollëk.

Bananen mos e prisni në feta pasi sjell fat të keq.

Guackat e vezëve duhet ti shkatërroni pasi përndryshe një magjistare do ti mbledhë dhe do tju sjellë vetëm fatkeqësi sipas kulturës britanike.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button