fbpx

Në ditën e ndërrimit të moteve do të kujtohen personat e zhdukur në Kosovë

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur me rastin e ndërrimit tw moteve përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se nesër, më 31 dhjetor 2018, do të bëjnë homazhe pranë ‘Përmendores dedikuar personave të zhdukur’, sw bashku me përfaqësues të institucioneve të angazhuara në procesin e ndriçimit të fatit të personave të zhdukur, si dhe përfaqësues të Shoqatave të Familjeve të Personave të Zhdukur.

Ja njoftmi i dërguar nga Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur:

VENDI: ‘Përmendorja dedikuar personave të zhdukur’, përballë ndërtesës së Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button