fbpx

Gjithçka duhet të dini nëse jeni në një lidhje me një mashkull të shenjës Ujor

Përputhshmëritë më të mira: Ujori shkon shumë mirë me një Binjak duke qenë se të dy janë shenja të ajrit. Një tjetër përputhje është edhe me Dashin. Të dyja këto shenja e vlerësojnë faktin e të qenurit unikë dhe e kuptojnë nevojën e njëri-tjetrit për të qenë të pavarur, shkruan Bordo.al. 

Ujori është shenjë e ajrit që do të thotë se është intelektual, karizmatik dhe një ekspert në komunikim. Kjo shenjë është më shumë e lidhur me lidhjet platonike prandaj është pak a shumë sit ë dalësh me një mikun tënd paksa të çuditshëm. Të gjithë janë të tërhequr nga nga natyra e tij unike dhe jo konvencionale pasi ai udhëhiqet nga planeti I Uranit që është planeti I shpikjeve, befasisë dhe përçarjes. Ujori është personi më humanitar I horoskopit. Nëse dëshironi të keni pranë vetes një mashkull të paharrueshëm gjeni një Ujor. Ai mun dtë jetë një peshkop por është magjepsës, kompleks, mendjehapur dhe me një zemër të madhe.

Ai nuk është një person I prirur të vrapojë pas lidhjeve romantike online. Është një person që ka si prioritet të gjejë miq të ngushtë që t’I ketë pranë vetes. Një Ujor do të jetë gjithnjë pranë jush kur të keni nevojë, do t’ju dëgjojë me kënaqësi dhe do t’ju japqë këshillën ëm të mirë të mundshëe. Nëse një Ujor del për të festuar kënaqet në maksimum por kur është në shtëpi dëshiron të relaksohet. Edhe pse shumicën e kohës është I qetë kur bëhet fjalë për gjëra që janë shumë të rëndësishme për të ai bëhet shumë pasionant. Ai interesohet për ju nëse ju interesoheni për të dhe nëse e mbani të interesuar intelektualisht.

Djemtë e shenjës së Ujorit janë pak a shumë si SIRI. Ai është shumë I zgjuar, modern dhe I programuar me tipare magjepsëse porn ë fund të ditës mund të jetë si një robot. Truri I tij që është si një superkompjuter është burimi I tipareve të tij më të mira por është edhe arsyeja pse ai I proceson emocionet e tij në vend që thjesht t’I shprehë. Mos e shtyni që të jetë shumë romantic ose intim pasi ai është një shenjë kokfortë dhe nuk sprapset.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button