fbpx

Konsultime në Qeveri për strategjinë për një shoqëri dhe interkulturalizëm

Kryeministri Zoran Zaev, do të marrë pjesë në ditën e hapur për iniciativa të organizatave joqeveritare “Konsultime për përpunimin e Strategjisë Nacionale për Zhvillimin e Konceptit për Një Shoqëri dhe Interkulturalizëm Në Republikën e Maqedonisë”, njofton Portalb.mk.

Përveç kryeministrit Zaev, në ngjarje do të mbajnë fjalim edhe ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska dhe këshilltari i kryeministrit Zaev për zhvillim të shoqërisë multikulturore, interkulturalizëm dhe komunikime inter-kulturore, Rubin Zemon, ndërkaq diskutimin do ta hapë dhe udhëheq këshilltari i kryeministrit për marrëdhënie me opinionin, Marjan Zabrçanec.

Ngjarja do të mbahet në Qeverinë e Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button