fbpx

Kërçovë, sot do të mbahet edicioni i dytë i “Në mundsh” (VIDEO)

Në Qendrën për Kulturë “Koço Racin” – Kërçovë, sot shoqata “ArTact-Us” do ta realizojë edicionin e dytë të aktivitetit kulturor “Në mundsh”, transmeton Portalb.mk.

“Në mundsh” do të sjellë poezi të shkrimtarëve të huaj dhe shqiptarë, të cilat do të interpretohen nga artistët Adem Karaga, Drita Kaba Karaga, Zarije Jonuzi Çeliku, Merita Limani Mustafa, Hamdi Rashiti, Rrahim Ramadani, Afërdita Nuhiji, Erjona Ahmeti dhe Arben Rasimi.

Interpretimi i poezive do të shoqërohet nën tingujt e muzikës të sjellë nga Jetmir Mehmedi dhe Sara Sinani, ndërkaq kurator i aktivitetit “Në mundsh” është Qëndrim Rijani.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button