fbpx

Maqedoni, vlera shumë të larta të grimcave helmuese në ajër (FOTO)

Stacionet matëse të ajrit të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor (MJPH), kanë regjistruar vlera të larta të grimcave PM10 dhe PM2.5, pothuajse në të gjitha qytetet e Maqedonisë, transmeton Portalb.mk.

Vlera shumë të larta të grimcave PM10 janë regjistruar në Qendër dhe grimcave PM2.5 në Tetovë, kurse vlera të larta të grimcave PM10 dhe PM2.5 janë regjistruar në Karposh, të grimcave PM10 në Rektorat, PM2.5 dhe PM10 në Butel dhe Manastir, PM10 në Tetovë, në Strumicë dhe Kavadarci, kurse Kumanova ka vlera të larta të grimcave PM2.5.

Gjendja alarmante me cilësinë e ajrit vërehet edhe në fotografitë e mëposhtme.

Vlera e grimcave PM2.5 dhe PM10 në Maqedoni, 24.12.2018

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button