fbpx

Makinat më të sigurta për rrugë të vështira për vitin 2019

Instituti i Sigurimeve për Sigurinë në Autostradë (IIHS) tregoi  të mërkurën zgjedhjet e veta për makinat më të sigurta nga viti i modelit 2019. Organizata tregoi 20 makine për cilësimin e saj të “sigurisë së lartë”.
Hyundai kishte katër makina të rrugëve të vështira në listë, më shumë se çdo prodhues i automjeteve. Honda dhe Mazda patën tri të tilla në listë, transmeton Lajmi.net.

 

Këto janë 20 makinat më të sigurta për vitin 2019, sipas IIHS.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button