fbpx

Aktorja e famshme tregon vetë realitetin: “Ja si dukem kur jam në hall“

Jemi mësuar t`i shohim nga ekrani të shkëlqejnë; pamja e tyre është gjithmonë pa të meta, veshjet të mrekullueshme, jeta e tyre duket një përrallë, por harrojmë se ne fund të fundit, janë njerëz si ne e kanë dhe ata problemet e tyre, apo momentet e vështira. Që kur shohim një foto të shkëputur nga realiteti kuptojmë se nuk janë dhe aq larg prej nesh. Por kur një aktore e famshme hollivudiane si Drew Barrymore  e pranon dhe vetë një gjë të tillë, ajo duket akoma dhe më e prekshme, shkruan Bordo.al. 

Drew tregoi fare thjeshtë, përmes dy fotove se cfarë dallimi drastik ka  edhe tek ata që na duken perfektë, kurimi dhe gjendja e mirë shpirtërore, dhe momentet e problemeve dhe të lënies pas dore.

Nuk mund ta fsheh, thotë 43 vjecarja se disa ditë janë të vështirë dhe jo aq të bukura. Ndonjëherë jeta të rrëzon brenda një minuti, por ne qajmë , e pastaj e marrim veten hap pas hapi!!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button