fbpx

Gjithçka duhet të dini nëse dilni me një mashkull të shenjës së Bricjapit

Ditëlindja: Dhjetor22- Janar 19

Tipi: Shenja e tokës cardinal

Fjalë kyçe:  I dedikuar, I motivuar, kokëfortë, I përkushtuar

Bricjapë të famshëm:  Zayn Malik, John Legend, Bradley Cooper, Evan Peters, Liam Hemsëorth, Logan Lerman, Eddie Redmayne, Denzel Ëashington, Ryan Seacrest

Përputhjet më të mira me shenjat e tjera

Akrepi është një shenjë që ka stabilitet dhe bësueshmëri që bricjapi ka nevojë të gjejë te partneri dhe mes këtyre dy shenjave ka një përputhshmëri natyrale. Demi është një tjetër shenjë që përputhet shumë mirë me bricjapin pasi janë të dyja shenja të tokës.

Shenja e Bricjapit udhëhiqet nga Saturni, planeti i përgjegjësisë dhe strukturës-prandaj ai është shumë serioz gjatë gjithë kohës dhe është një biznesmen i lindur. Ai interesohet të jetë në krah të dikujt që punon po aq shumë sa edhe ai, shkruan Bordo.al. 

Përsa i përket lidhjeve romantike pavarësisht se mund të duket si i turpshëm dhe i ftohtë sapo të sigurohet që jeni e interesuar për të ai është i pari që hedh hapin kjo falë natyrës motivuese dhe shenjës kardinale.

Ai nuk është i mirë me menaxhimin e emocioneve por mundohet të japë më të mirën e tij. Duke qenë një shenjë e prirur më shumë mendërisht ndaj biznesit do t’ju ndihmojë shumë në karrierrën tuaj.

Kur është me ju ai ju kushton shumë kohë dhe energji, një nga talentet e tij është të qenit një lider fenomenal që jep këshilla praktike. Ai ka gjithnjë një plan dhe ju shtyn të jepni më të mirën e vetes tuaj.

Mashkulli Bricjap nuk impresionohet shpejt, është shumë i fokusuar në punë saqë mund të kaloni ditë pa dëgjuar prej tij dhe ai nuk ka një balance jetë-punë.

Mashkulli Bricjap është pesimist dhe i fiksuar për të patur çdo gjë nën kontroll paasi kështu mendon se nuk zgjënjen askënd. Mos u shqetësoni nëse ndonjëherë është shumë posesiv pasi ai e merr respektin shumë seriozisht dhe nëse mendoni se po ju bie në qafë mjafton t;ja thoni.

Meshkujt Bricjapë kanë shumë qëllime në jetë, synojnë lart për të arriturr suksesin e dëshiruar dhe nuk duan asgjë më shumë se sa të ndajnë çdo gjë me ju.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button