fbpx

Mlladen Çadikovski u zgjodh kryetari i ri i SHGM-së

Mlladen Çadikovski është kryetari i ri i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë. Ai me 86 vota fitoi kundër kandidatin e tij Stole Naumov nga Kanal 77, i cili kishte 77 vota.

Gazetarët anëtarë të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë sot votuan për kryetarin dhe përfaqësuesit e tjerë të trupave të SHGM-së, njofton Portalb.mk

“Gjithsej kanë arritur (41) aplikime, prej të cilëve (2) për Kryetar të Shoqatës, (27) për anëtarë të Këshillit drejtues, (7) për anëtarë të Këshillit mbikëqyrës dhe (5) për anëtarë në Këshillin e nderit”, thonë nga SHGM

Për kryetar të SHGM-së në këto zgjedhje u kandiduan gazetarët: Mlladen Çadikovski dhe Stojançe Naumov.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button