Dr. Ilber Besimi: Profesionalizmi dhe kolegjialiteti është ajo çka e bën unike kirurgjinë tetovare për 55 vjet me rradhë

"Në këtë jubile të rëndësishëm, do të doja të falënderoj të gjithë mjekët, stafin mjekësor për angazhimin dhe përkushtimin bujar në zhvillimin dhe avancimin e kirurgjisë. Ajo për të cilën jam veçanërisht krenar është besimi që ne ndërtojmë me pacientët dhe mundësia për të qenë gjithnjë në shërbim kur është e nevojshme", theksoi në ceremoninë e shënimit të 55-të vjetorit të kirurgjisë tetovare, Dr. Ilber Besimi, Udhëheqës i departamentit të kirurgjisë së përgjithshme dhe traumatologjisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *