BOTA E FEMRËS

Ky shkrim është përzgjedhur nga Fakulteti Juridik i UEJL dhe Portalb si një nga më të mirët nga studentët dedikuar Ditës Ndërkombëtare të të drejtave të njeriut

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *