fbpx

Regjistrimi i popullsisë pa grafë etnike lë hapësirë për shkeljen e Marrëveshjes së Ohrit dhe Kushtetutës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *