fbpx

Reklamat e reja të Apple, të tmerrshme! (VIDEO)

Gjatë hapjes së Lojërave Olimpike, kompania Apple prezantoi tre reklama të reja për Mac, të cilat duhej të ishin reklama si për produktin, ashtu edhe për shërbimin e ashtuquajtur Genius Bar, i cili u mundëson ndihmë direkte përdoruesve të cilët kanë ndonjë problem me prodhimet e tyre.

Megjithatë, pas emetimit të reklamave Apple mori një sërë kritikash negative nga shumë përdorues, por edhe nga disa ekspertë të kësaj fushe, të cilët i quajtën reklamat “qesharake” dhe “të tmerrshme”.

Ja se për cilat reklama bëhet fjalë./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button