fbpx

Shqipëri, studentët në protesta qëlluan me vezë e lapsa drejt Ministrisë së Arsimit (FOTO)

Protestat e studentëve kundër tarifave për provimet e mbartura janë shtrirë edhe në Universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan.

Studentët e Fakultetit të Inxhinierisë në Tiranë ishin të parët të cilët u ngritën në protëstë në lidhje me tarifën provimeve të mbarutra dhe atë të studimit vjetor, transmeton Vizion Plus.

Ata marshuan këtë të mërkurë drejt Ministrisë së Arsimit ku nuk munguan as format e ndryshme të kundërshtisë si hedhja e vezëve dhe e lapsave drejt godinës së MAS.

Në mbështetje të studentëve kanë dalë dhe deputetët e opozitës.

Nga ana e saj tha se është e gatshme të negociojë duke pritur një përfaqësi të studentëve por nuk mund ta bëjë këtë gjë në rrugë.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button