fbpx

Shkup, “ABC Poetike” në Koço Racin organizon orë poetike dhe promovim të disa librave

Klubi Letrar ”ABC Poetike” në bashkëpunim me Shtëpinë e Kulturës ”Koço Racin” Shkup, me datë 15.12.2018 në ora 13:00 organizon orë poetike dhe promovim të librit ”Skënderbeu në historiografinë zvicerane” të Murat Ajvazit, poemën dramatike ”Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, të artistit, Xhevat Limani, librat e Fadil H. Curri dhe krijuesit, Muharrem Blakaj.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button