Të japish e të shkurtosh të drejtat e tjetrit…

Përse kemi aq pak simbole dhe vlera të përbashkëta në shpoqërinë tonë multietnike dhe multikulturore, siç është Nëna Tereze, me emrin e së cilës u emërtua autostrada Tetovë - Shkup?

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *