fbpx

Ministria e Arsimit ka ndaluar përdorimin e telefonave në shkollat e Kosovës

Ministria e Arsimit e Kosovës mori vendim të enjten të ndalojë përdorimin e telefonave mobil nga nxënësit dhe mësimdhënësit në gjitha institucionet e arsimit parauniversitar në Kosovë, transmeton REL.

Ministri, Shyqiri Bytyqi, njoftoi për vendimin përmes rrjetit social Facebook, ndërkaq e arsyetoi atë më faktin se kjo ndalesë do të ndikojë në mbarëvajtjen e procesit mësimor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button