fbpx

“Financimi i organizatave ndërkombëtare”, temë e punëtorisë që organizohet nga Instituti Ekonomik

Instituti i Ekonomisë në Shkup të mërkurën do të mbajë punëtori me temë “Financimi i organizatave ndërkombëtare: Përvoja, mundësitë dhe sfidat”, transmeton Portalb.mk.

“Më 28.11.2018 (e mërkurë) në fillim të orës 10:00 në Institutin e Ekonomisë në Shkup do të mbahet punëtori me temë “Financimi i organizatave ndërkombëtare: Përvoja, mundësitë dhe sfidat”.

Në punëtori do të marrin pjesë organizata ndërkombëtare dhe rajonale, institucione të larta arsimore dhe organizata të sektorit civil”, thuhet në njoftim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button