fbpx

8 stile flokësh shpejt dhe thjesht për vetëm për 10 minuta (VIDEO)

Kur jeni vonë dhe nuk keni kohë të merreni me flokët tuaj, e vetmja zgjidhje që ju vjen ndërmend dhe në ndihmë është një kapje e thjesht flokësh bisht. Por nëse jeni duke shkuar në punë apo në evente ku duhet që flokët tuaj ‘ta thonë fjalën e tyre’ në videot më poshtë ju vijnë në ndihmë në mënyrë që pamja juaj të jetë mbresëlënëse, dhe për këtë ju duhen vetëm 10 minuta kohë, përcjell Bordo.al. 

1- Për flokë mesatar-të gjatë

2- Bisht në gjysmë lartësi

3- Gjysmë të kapura

4 – Bisht gjysmë i gërshetuar

5- Të kapura lart

6- Për flokë të shkurtër

7- Bisht i përdredhur

8- I gjithë floku gërshetë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button